Karaman’da yıllardır verdiği kaliteli hizmeti ve LPG’deki indirim kampanyalarıyla dikkat çeken Nazik Petrol, yenilenen yüzüyle sizleri bekliyor. Artık Türkiye’nin önde gelen akaryakıt firmalarından Petrol Ofisi (PO) ürünleriyle müşterilerine hizmet verecek olan Nazik Petrol, Karaman halkına kaliteyi tattıracak.

İNDİRİM PROTOKOLÜ İMZALANDI

Karaman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Önder Demirkollu, yönetim kurulu üyeleri ile Nazik Petrol arasında yapılan görüşmeler sonrası cemiyet üyelerine özel indirim protokolü imzalandı. İmzalanan protokol kapsamında, Gazeteciler Cemiyeti üyeleri, cemiyet üye kimlik kartları ile birlikte tüm hafta boyunca motorin ve LPG’yi %6 indirimli olarak Nazik Petrol’den alabilecekler. Ayrıca yapılan protokol sonrası emniyet ve sağlık çalışanlarına da indirim uygulanacak.

EN BÜYÜK OTO YIKAMA PARKURU

Market ve 10 araçlı oto yıkaması ile hizmet veren Nazik Petrol, Karamanlılara otomobillerini titiz bir şeklide temizleme imkânı sunuyor. Geniş alanı ile rahatça otomobillerinizin yıkayabildiğiniz gibi su ve köpük makinalarına 2 TL atarak hem daha uzun süre, hem de daha kaliteli yıkama sağlayabilirsiniz.

Nazik Petrol, tüm Karaman halkını muhteşem hizmetinden yararlanmaları için davet ediyor.