Avukat İnce, New Karaman Otel yetkililerinin davetiyle Karaman’a gelerek, hem Karaman’ı tanıma fırsatı yakalamış oldu, hem de firmanın gelecekte ki çalışma planlamalarını inceledi. Karaman’ı ve New Karaman Otel’i çok beğendiğini ifade eden İnce, sık sık Karaman’a geleceğini de ifade etti.

Gazetemize de açıklamada bulunan İnce: “Özellikle sağlık, tarım, sanayi ve turizmde gerçekleşen büyüme oranlarının yüksek düzeyde olduğunu gördük ki bunlar krizin geçici olduğunu gösteriyor. Türkiye, sahip olduğu altyapı, gençlik oranı, jeopolitik konumu gereği güçlü olanaklara sahip bir ülke. Bu olanaklar krizi fırsatı çevirmek için güç veriyor. Aynı zamanda TL'nin değer kaybetmesinden sonra Avrupa ve Asya borsalarında gördüğümüz düşüşler uluslararası düzeyde Türkiye ekonomisinin konumunu ve önemini gösteriyor. Türkiye ekonomisinin geleceğine tam anlamıyla güvendiğimiz gibi Türkiye'deki ve Türkiye dışındaki tüm yabancı iş adamlarını ve yatırımcıları, Türkiye’nin finansal durumu ile ortaya çıkan asılsız haber ve bilgilere kulak vermemeye, Türk ekonomisini desteklemeye ve Türkiye’nin yanında olmaya davet ediyoruz” dedi.

Avukat Şükran İnce Avrupa’da yaşayan Türklerden olup, Avrupalı Türk Demokratlar Birliğinde çeşitli görevlerde bulunmuştur. Şimdilerde Anadolu İş İnsanları Vakfı Başkanlığını yürüten İnce, Ingc Consultancy Yatırım Danışmanlığı Şirketi ve Ingc Lawyers Avukatlık Ortaklığını kurmuştur. Birçok alanlarda hukuki hizmet veren ince, ulusal ve uluslararası firmalara danışmanlığını sürdürmektedir.