Bugüne kadar Karaman’da birçok konser ve tiyatro organizasyonlarında imzası olan As Organizasyon, New Karaman Otel iş birliğiyle sanat dünyasının tanınan isimlerini aylık periyotlarla ilimizde ağırlayacak.  Sahne performanslarıyla usta sesleri Karaman halkıyla buluşturacak olan As Organizasyon ve New Karaman Otel’in Ocak ayı konuğu ise Altay olacak.

29 Ocak Cumartesi günü sahne performansı en iyi sanatçılardan Altay, ilimizdeki müzikseverlerle buluşacak.

Konu ile ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan New Karaman Otel Genel Müdürü İlker Gezer; Sanat dünyasının bilinen usta sesleri ile aylık periyotlarla konserler zincirinin başlayacağını ve ilk olarak 29 Ocak’ta sahne performansı en iyi sanatçılardan Altay ile Karaman halkının buluşacağını söyledi.

Ayrıca organizasyonların yemekli ve masa düzeni olacağını belirten Gezer, Karaman halkının en iyilere layık olduğunu belirtti.

As Organizasyon Sahibi Abdullah Akkuş ise, bugüne kadar birçok konser ve tiyatro organizasyonu ile Karaman’ı buluşturduklarını şimdide New Karaman Otel ile birlikte çok daha güzel organizasyonlara imza atacaklarını, bu konuda desteğini esirmeyen otel sahipleri İbrahim Uysal, Mustafa Yıldırım ve New Karaman ailesine teşekkür ettiğini söyledi.