Karamanlı vatandaşlarımıza daha geniş ve ferah bir alanda, daha modern bir ortamda hizmet sunumu yapabilmek amacıyla planlanan “Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğü Fiziki Alan, Altyapı ve Donanım Yenileme Projesi” kapsamında Yıkım/Onarım işleri tamamlanan Karaman, Kâzımkarabekir ve Ayrancı Merkez İlçe Nüfus Müdürlükleri faaliyete başladı.

Bu proje ile hizmet alanı genişletilerek tüm mekanik, elektrik ve sistem altyapısı değiştirilen Karaman İl Nüfus Müdürlüğü vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmek adına Karaman Valilik binasındaki eski yerinde yenilenen yüzüyle hizmet vermeye başladı.

Düzenlenen açılış törenlerine Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürü Şefik Aygöl, Karaman Valisi Mehmet Alpaslan Işık, Karaman AK Parti Milletvekilleri Dr. Recep Şeker ve Av. Selman Oğuzhan Eser, Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, İl Emniyet Müdürü Ayhan Taş, İl Jandarma Komutanı Albay İsmail Şahin, AK Parti İl Başkanı Abidin Çağlayan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Murat Öztürk, Gazeteciler Cemiyeti Başkan Kemal Önder Demirkollu, İl Nüfus Müdürü Arif Cansaran, daire müdürleri ve kurum personeli katıldı.