Ermenek Belediyesi öncülüğünde, Taşeli Bölgesi Belediye Başkanlarının da katılımı ile eğitime destek projesi kapsamında; ortaokul son sınıf öğrencilerine LYS, lise son sınıf öğrencilerine YKS ve üniversite mezunlarına ücretsiz KPSS kursları açılacak.

BAŞKAN ZORLU TARİH DERSLERİNE GİRECEK

Eğitime destek projesi kapsamında kurslardaki tarih derslerinde Ermenek Belediye Başkanı Atila Zorlu, öğrencilere eğitim verecek.

Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Zorlu: “Öğretmenim, babayım ve vazife kutsalımız sehr'ül eminlik sorumluluğu içinde Taşeli Bölgemizdeki evlatlarımız için eğitimleri süreçlerinde elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Evlatlarımız yeter ki okusunlar, hayallerine kavuşsunlar. Hiç bir ayrım gözetmeksizin Taşeli Bölgemizdeki Belediye Başkanlarımız ile koordineli yürüteceğimiz proje kapsamında, eğitimde fırsat eşitliği için var gücümüzle evlatlarımızın yanında olacağız.

Söz konusu Taşeli ve evlatlarımızın geleceği noktasında, Ermenek Belediyesi olarak eğitimde başlattığımız seferberlik çağrımıza destek veren Belediye Başkanı arkadaşlarıma ve eğitim gönüllülerine teşekkür ederim. Bende bu süreçte evlatlarımızın tarih derslerine gireceğim için heyecanlıyım.

Tarihte medreseleri ve ilim karnesi başarılarla dolu olan Ermenek'in yeniden bu nihai hedefine kavuşacağına inancım tamdır” dedi.

Ermenek Belediyesi Basın Biriminden yapılan açıklamada, konuyla ilgili sosyal medya hesapları üzerinden; açılacak kurslar ve takvimleri konusunda duyuruların yapılacağı bildirildi.