Serhat Hacıpaşalıoğlu önderliğinde, End Productions tarafından gerçekleştirilen 'Dünyanın En Başarılı Gençlik Organizasyonu' ödülüne sahip liselerarası müzik yarışmasında boy gösteren Karaman İrfan Ataseven Anadolu Lisesi öğrencileri seslendirdikleri Naci En Pelestina( Filistin’de Doğdum) adlı parçayla dikkatleri üzerlerine çekmeyi başardı.

Türkiye'nin dört bir yanındaki liseliler için oylamaya katılacak okulları değerlendirecek jüri üyeleri, yarışmanın kurucusu ve başkanı Serhat Hacıpaşalıoğlu, Özkan Uğur, Fuat Güner, Aşkın Nur Yengi, Turhan Yükseler, Tarkan Gözübüyük ve Fatma Turgut olacak.

İnternet oylaması ve jüri değerlendirme sürecinin başlamasıyla mesaiye başlayan ünlü sanatçılar, yüzlerce liseliyi titiz bir şekilde izleyerek finalistleri belirleyecek. BANABAK mobil uygulamasında yapılacak olan oylama ve jürinin seçimleri 25 grup, 25 bireysel ve 10 beste performans finalde yarışacak.

55 farklı şehirden 1517 video performansın başvurduğu yarışmada, performanslar 4 Haziran'a kadar oylanacak ve finalistler 7 Haziran'da açıklanacak. Video performansları BANABAK mobil uygulamasından izlenebilir ve oylanabilir.

Oylamaya katılmak için tıklayınız.