Okulun ilk gününde arkadaşları ve öğretmenlerine kavuşmanın mutluluğunu yaşayan öğrencileri yalnız bırakmayan Vali Mehmet Alpaslan Işık, ziyaret ettiği sınıflardaki öğrencilerle bir süre sohbet ederek kovid-19 salgınına karşı temizlik, mesafe ve maske kullanımı konusunda öğrencilere nasihatlerde bulundu.

Okul ziyaretinde minik öğrencilere tüm dünyada devam eden kovid-19’dan korunmak için neler yapılması gerektiği konusunda çeşitli sorular sorarak öğrencilerin bilgilerini ölçen Vali Işık, maske mesafe ve temizlik kurallarına uyulmasının yüz yüze eğitime devamı için hayati önem taşıdığını söyledi.

Öğrencilere eğitim ve öğretim hayatlarında başarı dileklerinde bulunan Vali Işık, okula bu yıl başlayan 1. sınıf öğrencilerine okula hoş geldin rozetini takarken onlara küçük hediyeler verdi. Ardından 2. ve 3. sınıfları ziyaret eden Vali Işık, yeni eğitim öğretim yılının Karaman’daki eğitim camiasına, öğrenci ve velilerine hayırlı olması dileklerinde bulundu.

Vali Mehmet Alpaslan Işık ile İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan’ın sürpriz ziyareti günün anısına çekilen fotoğraflarla sona erdi.