Işığını Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ten alan Özel Karadağ Koleji öğretmenleri, 24 Kasım Öğretmenler Gününe özel olarak tüm öğretmenlere armağan olacak bir eser hazırladı.

Söz ve müziği Atakan Koçak, Erkan Tümer ile Gamze Nur Uysal’ın hazırlamış olduğu “İyi ki Öğretmenim” adlı eser Özel Karadağ Koleji öğretmenleri tarafından seslendirildi.

Bugüne özel olarak hazırlanan Eser YouTube platformu üzerinden ve Özel Karadağ Koleji’nin resmi sosyal medya hesapları üzerinden paylaşıldı.

Konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi:

“Öğretmenin toplumdaki yerinin anlatılmasına gerek bile yoktur. Kimi zaman bir anne, kimi zaman bir baba, yeri geldiğinde arkadaş. Odur eli öpülen, fedakar insan. Bir insanın ömrü boyunca unutmadığı, yaşamına en büyük izi bırakmış kişi. Çevrede görülen her iş, her meslek bir öğretmeninin eseri ve 24 Kasım 1928, Gazi Mustafa Kemal Atatürk, “Millet Mektepleri Başöğretmeni” unvanını resmi olarak aldığı tarih.

O günden beri tüm dünyada 5 Kasım günü kutlanan öğretmenler günü, ülkemizde 24 Kasım olarak kutlanmaktadır. Unutmayınız ki, Türkiye Cumhuriyeti, çağı, bilimin ışığında öğretmenlerin gayreti ile yakalayacaktır. Başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm öğretmenlerimize sevgi ve saygılarımızla.”