Ziyarette Okul Aile Birliği Başkanı Şengül Göbel yapılan çalışmalar hakkında İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu’na bilgiler verdi.

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılında oluşturulan yeni yönetime çalışmalarında başarılar dileyerek konuşmasına başlayan İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu, “Eğitime ve öğrencilerimize yapacağınız her katkı bizim için önemlidir. Bu nedenle çalışmalarınızda İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak yanınızda olduğumuzu bilmenizi isterim” diye konuştu.

“Kültürüne, değerlerine sahip çıkan öğrenciler yetiştirmeliyiz”
Ülke olarak eğitim alanında önemli mesafeler katedildiğinin altını çizen İl Müdürü Asım Sultanoğlu “İl olarak okullarımız hem eğitim kalitesi hem de fiziki durum bakımından gayet iyi durumda. Bu aşamadan sonra bizim en önemli hedefimiz, çocuklarımıza kaliteli eğitimi vermenin yanında sosyal yönden yetiştirmektir. Ailelerimizin en büyük beklentisi çocuklarımızı öğretmenlerimize emanet ederken onların iyi bir insan, kültürüne ve değerlerine sahip çıkan bireyler olarak yetişmesidir” diyerek konuşmasına devam etti.

“Öğrencilerimizin dünyaya iyiliği, doğruyu ve barışı hakim kılmaları için çalışıyoruz”
İnsanların bir kader çizgisinde hayatının şekillendiğini vurgulayan İl Müdürü Sultanoğlu, “Öğrencilerimiz gelecekte ne iş yaparlarsa yapsınlar önce iyi insan olarak yetişmelidir. Bu birikimleri ile dünyaya açılıp akranları ile rekabet ederek sömürüsüz bir dünya için; iyiliği, doğruyu ve barışı hakim kılabilsinler. Bunu için de ne gerekiyorsa yapıyoruz ve yapmaya devam ediyoruz. Çünkü bizler geçmişten bu yana mazlum coğrafyaların da çaresi olmuşuz.” dedi.
Ailelere kendi hayatından örnekler de veren İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu öğrencilerin başarıyı yakalaması için çok kitap okuması gerektiğini de sözlerine ekledi.

Ziyaret günün anısına çekilen fotoğraflar sonrasında sona erdi.