Karaman gençlik merkezi salonunda düzenlenen toplantıya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Mustafa Karadeniz, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Topal, Okul Sporları İl Temsilcisi Yaşar Çalışkan, Okul Sporları İl Tertip Kurulu Üyeleri ve Beden Eğitimi Öğretmenleri katıldı.

2016-2017 Yılı Okul Sporları Bilgilendirme toplantısı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Mustafa Karadeniz’in açılış konuşması ile başladı. Karadeniz, toplantının yeni döneme hayırlara vesile olması dileğinde bulunarak, “ Okul sporları yarışmalarına katılımın sağlanması ve verimli bir yıl olması için çalışmalarımız devam ediyor. Burada bir ekip ruhu içerisinde öğretmenlerimizle birlikte bu yıl daha başarılı olacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Toplantıda, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Topal ve Okul Sporları İl Temsilcisi Yaşar Çalışkan’da okul sporları faaliyetleri hakkında Beden Eğitimi öğretmenlerine bilgiler aktararak, bu yıl içerisinde yapılacak çalışmalar ve faaliyetler hakkında bilgi verdi.

Toplantı, öğretmenlerden gelen soruların cevaplandırılmasının ardından sona erdi.