Karaman Serbest Muhasebeci Ve Mali Müşavirler odasının yapmış olduğu 23. Olağan Genel Kurulunun sonucunda yeni seçilen yönetim kurulu kendi aralarında görev bölümü yaparak yönetim kurulu aşağıdaki şekilde oluşturulmuştur.

Arif Toktaş Yönetim Kurulu Başkanı, 

Murat Şimşek Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı  

Halim Dönmez Muhasip ve Sekreterliğe,

Ramazan Yalçın Yönetim Kurulu Üyesi

Umut Aydın Yönetim Kurulu Üyesi

Arif Toktaş Yönetim Kurulu Başkanı olması münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Arif Toktaş basın açıklamasında;

“Değerli Meslektaşlarım,

Sevgili Karaman’lılar,

23. Seçimli Genel Kurulumuz 5786 yasa ile meslek örgütümüze dayatılan Nispi temsil esasının gölgesinde yapılmıştır. Buna rağmen Genel Kurulda seçilen meslektaşlarımız sistemin sakıncalarını çok hızlı görmüş ve çözüm noktasında üzerine düşeni yapmıştır. Meslektaşlarımızın birlik ve beraberliğimizin bozulmaması için verdikleri çaba ve özveriler camiamızda unutulmayacaktır. Kısa sürede yaşadıklarımız geleceği birlikte inşa edeceğimize ve sorunların üstesinden birlikte kalkacağımıza olan inancımı arttırmıştır.

Ne yaparsak yapalım birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyen, birlik ve beraberliğinin oluşmasını engelleyecek güçler ve kişiler her zaman olacaktır. Bunun bilincinde olarak hukuka uygun sağlam, dayanışma içinde duruşumuz ile her şeyin üstesinden geleceğimize inanıyorum.

Bu düşünceler ile görev yapacağımız süre içinde odamızın yönetiminde;

Sorunların değil çözümün parçası olacağız.

Bireysel çıkar, ikbal ve koltuk peşinde olmayacağız.

Mesleğe ve meslektaşlara katkı sağlamak için her kurum ile uyumlu çalışacağız.

Özgürlükten, barıştan, demokrasiden yana olacağız.

Görüş ayrılıklarımız olsa da bunları odamız içinde çözmeye çalışacağız.

Meslektaşlarımız ile birlik içinde kararlılıkla tüm sorunların üstesinden geleceğimiz inancımı belirterek Meslek camiamıza ve Yaşadığımız il ve ülkemin tüm insanlarına saygı ve sevgilerimi sunarım” dedi.