Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Karaman Şubesi olağan genel kurulu açılış konuşmasıyla başladı. Karaman MÜSİAD Şube Başkanı İbrahim Taşbaş yaptığı açılış konuşmasında, “Genel Kurul üyeleri MÜSİAD Karaman şubesi Olağan Genel Kurul toplantısına hoş geldiniz. Genel Kurul Toplantısına katılma nezaketinde bulunduğunuz için her bir üyemize ayrı ayrı teşekkür ederiz. Kısa adı MÜSİAD olan, Müstakil Sanayici ve İş Adamları derneği Karaman Şubemiz 26.06.2015 tarihinde kurularak, İlk genel kurulunu ise 01.12.2015 yaparak yönetim ve denetim kurulu seçerek faaliyetlerine başlamıştır. 2017 - 2019 döneminde birçok faaliyetlerimiz bulunmuştur bunları gündem esnasında (faliyet raporlarında) sizlere paylaşacağız tekrardan 2019 yılı genel kurulumuz milletimize, siz değerli sanayicilere hayırlı olsun diyor toplantıyı gündeme acıyorum.”dedi.

Açılış konuşmasının ardından genel kurul; Divan heyetinin teşekkülü, yönetim kurulu faaliyet raporu ve hesap raporlarının okunması, görüşülmesi, yönetim ve denetim kurullarının ibrası, taslak bütçenin görüşülerek, bütçe harcamaları için yönetime yetki verilmesi, dernek adına taşıt ve gayrimenkul alım satımda yönetim kuruluna yetki verilmesi, yönetim ve denetim kurullarının seçimi ile devam etti.

Dilek ve temenniler bölümünde üyeler tek tek söz alarak hem kendilerini tanıttı hem de yeni seçilen yönetim kurulunu tebrik etti.

İBRAHİM TAŞBAŞ GÜVEN TAZELEDİ

Genel kurulda yapılan seçim sonucunda mevcut başkan İbrahim Taşbaş tekrar başkan olarak seçildi. Yeniden başkan seçildikten sonra üyelere teşekkür konuşması yapan başkan İbrahim Taşbaş, “Hep birlikte MÜSİAD ailesi olmak ve herkesin sıkıntılarına ortak kararlar alınması için var gücümüzle çalışacağız. İlimiz sanayici işadamları ve üyelerimiz için ilerleyen zamanlarda yeni projelerinin olduğunun müjdesini de vermek isterim. Bu projelerde yönetimle istişareler sonucu kararlara bağlayıp ivedi şekilde üyelere fayda sağlayan yeni atılımlar yapılacağız. Ben tekrar hepinize teşekkür ediyorum.” dedi.

Samimi bir ortamda geçen toplantı kapanış yapılarak son buldu.

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Karaman Şubesi 27.01.2019 tarihli Olağan Genel Kurul sonrası Yönetim ve Denetim kurulu listesi;

YÖNETİM KURULU ÜYELERİ                      YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELERİ

  1.  İBRAHİM TAŞBAŞ                              1-ALİ YURTBAŞ
  2. MUSA AKGÜL                                     2-ALİ BEKE ALTUN
  3. CİHAD BOYNUKALIN                           3-AHMET KAPAR
  4. MEHMET ALİ ŞİMŞEK                          4-OSMAN ERDOĞAN
  5. ABDÜL KADİR AYDIN                          5-MEHMET AKİF KARAGÖZ

DENETİM KURULU ÜYELERİ                  DENETİM KURULU YEDEK ÜYELERİ

1- HASAN HÜSEYİN KÖMÜRCÜ                  1- ÖMER ALPER AKKÜLAH
2- NEJAT KOYUNCU                                 2- RAMAZAN LALE
3-  HAMZA TOPRAKÇI                              3- BAYRAM BİRCAN