Yaklaşık 6 yıl önce Zeliha Melemez (19) ile tanışan ve yapacağı evlilik teklifinin unutulmayacak bir anı olarak kalmasını amaçlayan Murat Göleç (22), arkadaşlarının yardımıyla hazırladığı evlenme teklifinde önce ağlattı sonra güldürdü.

Kız arkadaşıyla bir restoranda yemek yemek için buluşma ayarlayan Murat Göleç (22), genç kız arkadaşı Zeliha Melemez’e (19), gelmeden önce buluşma noktasında motosiklet ile kaza yapmış süsü vererek bir sahne hazırladı. Kısa bir süreden sonra Göleç’in telefonu çalmaya başladı, telefonu bir başka vatandaş açarak gencin kız arkadaşına öncelikle sakin olmasını ve ardından kaza haberini verdi. Bir müddet sonra evlilik teklifinin gerçekleşeceği mekana gelen Melemez, arkadaşını yerde yatarken görünce şaşkınlığını gizleyemedi ve kısa süreli panik yaşadı. Ardından yerde yatan arkadaşının yanına yaklaşıp ne olduğunu sorarak anlamaya çalıştığı esnada Murat Göleç cebinden çıkardığı yüzük ile sevgilisinin önünde diz çökerek evlenme teklifinde bulundu. Melemez’de sevgilisinin teklifini kabul ederek "Evet" cevabını verdi.

Meşale ve konfeti gösterilerinin ardından çevrede bulunan vatandaşlar da çifti tebrik etti. Ardından çift, kendileri için hazırlanan müzik ile dans etti.

Bu ilginç teklif çevredeki vatandaşlardan da büyük bir alkış alırken genç çift daha sonra Karaman’da bir restoranda yemek yediler.

Önce telaşlandırıp daha sonra mutlu haberi vermeyi çok önce planladığını aktaran Göleç’te şunları söyledi;

“Askerden yeni geldim, yaklaşık 6 7 sene önce bir beraberliğimiz oldu. Daha sonra kendisi ailevi sebeplerden dolayı taşınmak durumunda kaldılar, askerden geldikten sonra tekrar birbirimizi bulduk, alın yazısı olmuş meğer. Bugünde evlenme teklifimizi ettik.

Organizasyon içi baya zorlandım, çünkü kolay olmadı. Aklıma kaza geldi, kaza haberi ile telaşlandırıp daha sonra mutlu haberi vermek istedim. Ve iyi olduğunu düşünüyorum.”

Zeliha Melemez yaptığı açıklamada, ilginç evlilik teklifinin kendisini çok mutlu ettiğini belirtti.

Çok heyecanlandığını belirten Melemez de; ‘’Aradılar beni telefonla bir bayan çıktı önce. Bu bayan kim dedim bir an, daha sonra telefondaki bayan sakin ol falan dedi ardından kaza haberini verdi. Kaza haberini duyunca sakin olmaya çalıştım daha sonra telefonu kapayınca koşmaya başladım. Buraya geldiğim zaman ilk başta baktım bir şey yok, etrafta Polis, ambulans falan fakat kameralar çekim yapıyordu, neden çekiyorlar acaba diye düşündüm. Çok heyecanlandım, daha sonra evlilik teklifi sürprizi ile karşılaştım.’’ dedi.