Karaman - Ereğli bölünmüş yol çalışmaları kapsamında Organize Sanayi Bölgesine kadar olan kısımdaki bölünmüş yol çalışmaları büyük ölçüde tamamlanarak yeni yol hizmete açıldı.

Vali Murat Koca 04 Temmuz 2013 Perşembe günü Organize Sanayi Bölgesine kadar olan kısımda yapılan bölünmüş yolun trafiğe açılmasından önce Organize Sanayi Bölgesine giderek çalışmaları yerinde inceledi.

Karaman - Ereğli bölünmüş yol çalışmaları ve refüj çalışmaları konularında firma yetkililerinden bilgi alan Vali Murat Koca, Karaman - Ereğli karayolunun bölünmüş yol çalışmalarının devam ettiğini belirterek özellikle oldukça işlek olan Organize Sanayi Bölgesine kadar olan kısımda ki çalışmaların sonuçlandırılması ve yolun trafiğe açılmasının oldukça önemli olduğunu belirtti. Yeni yapılan yol ile birlikte trafik yoğunluğunun azalması, daha güvenli bir ortamda trafik akışının gerçekleşmesi ve trafik kazalarının azalması gibi konularda önemli kazanımlar elde edileceğini belirten Vali Koca, yol yapımında emeği geçen herkese teşekkür ederek, yeni yolun hayırlı olmasını temenni etti.