Karaman’da uzun yıllardan beri esnaflık yapan ve acilen karaciğer nakili olması gereken Orhan Genç’ten iyi haber öğle saatlerinde geldi. Medical Park Antalya Hastanesinde doktor gözetiminde tutulan Orhan Genç, uzun bir süredir karaciğer nakli için bekliyordu. Kişisel sosyal medya hesabı üzerinden acilen karaciğer nakli olması gerektiğini açıklayan Genç için sevenleri ve yakınları seferber oldu. Uzun arayışlar sonrası Orhan Genç’in aradığı karaciğeri vermek için yeğeni Ahmet Genç gönüllü oldu.

Tedavi gördüğü hastanede Prof. Dr. İbrahim Aliosmanoğlu yaptığı başarılı operasyon sonrası Ahmet Genç’ten alınan karaciğer parçası Orhan Genç’e nakil edildi.

SEVİNDİRİCİ HABERİ SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI

Acil karaciğer nakli olması gereken Orhan Genç müjdeli haberi ise öğle saatlerinde sosyal medya hesabı üzerinden açıkladı.

Genç, sevenlerine ve yakınlarına müjdeli haberi şu sözlerle açıkladı: “Arkadaşlar nakil gerçekleşti. Bu süreçte önce Allah 'a sonra yeğenim Ahmet Genç’e sonra doktorumuz Prof. Dr. İbrahim Aliosmanoğlu hocama minnettarım. Bizleri arayan soran dostlara sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. İnşallah en kısa zamanda görüşmek dileğiyle.”