Valilik makamında gerçekleşen ziyarette kabullerinden dolayı Vali Işık’a teşekkür eden yönetim kurulu başkanı Boynukalın, ilimiz ekonomisinin can damarı olan fabrika ve sanayi kuruluşlarımızın pandemi sürecinde istihdam ve üretimin arttırılmasına yönelik yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

İlimizi 3. Lig 2. grupta başarıyla temsil eden Karaman Belediyespor’un ekonomik ve sportif durumunun da ele alındığı ziyarette OSB Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Boynukalın, Karaman İl Emniyet Müdürlüğünün son dönemde yaptığı başarılı operasyonlar nedeniyle Vali Mehmet Alpaslan Işık’a teşekkür plaketi takdim etti.

Ziyarette Karaman Belediyespor’un mücadele ettiği grupta hak ettiği yere gelebilmesi ve şampiyonluk mücadelesi veren takımlar arasında yerini alabilmesi için Karaman halkının takımlarına maddi ve manevi destek vermesinin şart olduğunu dile getiren Vali Işık, ilimizin asayiş ve güvenliğinin temini ve tesisi için kolluk kuvvetlerimizin gece gündüz demeden büyük bir özveriyle çalışmalarını sürdürdüğünü belirterek, güzel düşünceleri ve plaket takdimi nedeniyle Kemal Boynukalın ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.