Organize Sanayi Bölgesinin “Bülten Karaman” adlı dergisi dördüncü sayısına ulaştı.

FİRMALARIN BAŞARI ÖYKÜSÜNÜ PAYLAŞIYOR

Karaman’da istihdamın merkezi Organize Sanayi Bölgesi, yayın hizmetlerine yeni yılda da devam ediyor.

Son 21 yılda sektöründe parlayan yıldız haline gelen Karaman Organize Sanayi Bölgesi hızla gelişen teknolojide faaliyetlerini sürdürüyor.

2020 yılında yapılan seçimlerin ardından Ali Kemal Boynukalın başkanlığında oluşan yeni OSB Yönetim Kurulu, “Bülten Karaman” adlı ekonomi dergisi ile yeni yılda da faaliyetlerine hız veriyor.

FİRMALARIN BAŞARI ÖYKÜSÜNÜ PAYLAŞIYOR

Ocak sayısı ile 4. Baskısına ulaşan Bülten Karaman dergisi, sektöründe Türkiye’nin lider, Dünyanın sayılı firmaları arasında ivme yakalayan NEFAMAK adlı firmayı ve işveren Necmettin Duman’ın başarı öyküsünü kapağına taşıdı.

Toplam 32 sayfadan oluşan içeriğinde, Karaman ve ülke ekonomisine ilişkin güncel konular ile çeşitli ekonomik faaliyetlerde bulunan firmaların öyküleri, AR-GE’nin önemi ve Karaman’ın tarihsel makaleleri ile bakanlık düzeyinde sanayi politikalarına ilişkin açıklamalarda bulunuyor.


Haber, etkinlik, tanıtım ve röportaj dizileri ile zengin bir içeriğe kavuşan Karaman Organize Sanayi Bölgesi “Bülten Karaman” dergisinde ayrıca OSB Yönetiminin faaliyetleri de yer alıyor.

Bülten Karaman, ayrıca bugüne kadar, Karaman OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kemal Boynukalın’ın mesajları ile birlikte, SOM Ambalaj, Duru Bulgur, Dört Mevsim Soğukhava, Erikçi Gıda ve NEFAMAK gibi firmaların da başarı öykülerini kaleme alarak yayın hayatını istikrarlı bir şekilde sürdürüyor.


“Bülten Karaman Dergisi”, ülke genelinde OSB’lere da dağıtımı sağlanırken, bir anlamda Karaman’ın da tanıtımına destek veriyor.

Karaman Organize Sanayi Bölgesi olarak tüm alt yapı ihtiyaçlarının tamamlandığı mesajını veren OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kemal Boynukalın, yeni yılda da ekonomi anlamda ertelenemez beklentilerinin olduğu vurgusunu yaparak, faaliyet ve çalışmaların özetini de Bülten Karaman dergisinde kamuoyu ile paylaşıyor.