AK Parti Karaman Milletvekili Adayları Recep Konuk ve Recep Şeker, Karamanoğlu Mehmetbey Oto Galeriler Sitesini ve araba pazarını ziyaret etti. Ziyarette galeri esnafına ve araba pazarına gelen vatandaşlara hayırlı satış yapmalarını dileyen adaylar, bir galeri esnafının galerisinde çay içerken Karamanoğlu Mehmetbey Oto Galeriler Sitesi Kooperatifi Başkanı Şevket Beydili’den galeriler sitesi hakkında bilgi aldı.

Oto galeriler sitesinin Karaman’da güzel bir sinerjinin oluşturduğunu dile getiren Recep Konuk, “Birlik ve beraberliğiniz açısından sizler için iyi bir adım atılmış. Araba alım-satım işlerinde galerici olan herkesin pastadan pay almasına vesile olunmuş” dedi.

Daha önce Karaman’ın merkezinde dağınık bir durumda çalışan galerilerin tek bir yerde birleştirilmesinin büyük faydalar sağladığını dile getiren Beydili, “Oto galeriler sitemizin açılmasıyla merkezdeki görüntü kirliliği ortadan kalmış oldu. Merkezde galericilik yaparken bazı galericilerin durumu pek de iyi değildi. Oto galeriler sitesine taşındıktan sonra o arkadaşlarımızın da rızkı artmış oldu” şeklinde konuştu.

Recep Konuk ve Dr. Recep Şeker’in Karamanoğlu Mehmetbey Oto Galeriler sitesine yaptığı  ziyarete, Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, AK Parti Karaman İl Başkanı Nazmi Ünlü ve AK Parti Karaman Merkez İlçe Başkanı Ahmet Akça ve partiler katıldı.

Esnafın ve vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılaşan adaylar ve partililer, galeri esnafına ve araba pazarındaki vatandaşlara teşekkür etti.