Buna göre sağlık ve sosyal hizmet işçilerinin yetkili Sendikası Öz Sağlık-İş, kendi hizmet işkolunda 184.845 üye sayısıyla zirvedeki yerini koruyarak işkolunun lider sendikası oldu. Açıklanan istatistiklere göre yine Öz Sağlık-İş Türkiye’nin en büyük 3. Sendikası unvanını da korudu.

 “HEP BİRLİKTE KAZANMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

2022 yılı Ocak  ayı istatistiklerini değerlendiren Öz Sağlık-İş Sendikası Genel Başkanı Devlet Sert, işkolunda zirveyi, Türkiye genelinde ise 3. en büyük sendika olma sıfatını koruyan Öz Sağlık İş’in sorumluluklarının bilinci ile hareket ederek bu başarıya ulaştığını söyledi. Sert, zirveye çıkmak kadar zirveyi korumanın önemine dikkat çekerken, sahada mücadele veren Öz Sağlık İş teşkilatını bu başarısından dolayı tebrik etti.

Devlet Sert sözlerini şöyle sürdürdü:

“Pandemi ortamında gece gündüz mücadele veren sağlık ve sosyal hizmet işçilerinin yine en doğru ve yine tartışmasız tercihi Öz Sağlık-İş Sendikası olmuştur. Üyelerimizin teveccühü bizleri gururlandırmıştır. Allah hepsinden razı  olsun.  Bizler sorumluluğumuzun farkında olan bir yönetim anlayışı ile önümüzdeki sorunlarla canla başla mücadele ediyor, çözümü konusunda tüm şartları sonuna kadar zorluyoruz. Tüm sağlık ve sosyal hizmet işçileri bundan emin olsun.”