İftar yemeğine, Hastane Avukatı Ömer Gören, Hastane Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Polat, doktorlar, hastane personeli ve davetliler katıldı.

İftar sonrası avukat Gören, hastane personeline bazı bilgilendirmelerde bulundu.

ÖZEL KARAMAN HASTANESİ KONKORDATO İLAN ETTİ

30 Metrelik Yol üzerinde faaliyet gösteren Onur Karaman Hastane ve Sağlık Hizmetleri A. Ş. 24.04.2018 tarihli dilekçesi ile konkordato ilan ederek Karaman 1. Asliye hukuk Mahkemesi'nde derdest davası açtı.

Ayrıca Hastane Avukatı Ömer Gören ve Hastane Yönetimi tarafından hastane personeline yapılan açıklamada; ''Bu uygulamada borçluların iflastan kurtulması, böylelikle alacaklıların korunması'' amacı vurgulandı. Nisan Ayı'nda yapılan ilan ile yıllık cironun artırılması ve doktor kadrosunun geliştirilmesini hedefliyoruz. SGK'dan olan 1. 300. 000. TL alacaklarımızın tahsili ve bundan sonra doğacak aylık en az 400.000 TL tahsilat ile borçlarımız ödeneceği gibi; İŞKUR'un işçi kardeşlerimize yapacağı birikmiş ücret ödemelerinde Haziran Ayı içerisinde uygulamaya geçilecek. Şirket iyi niyet ve borç ödeme sorumluluğu içinde ve bir kamu hizmeti olan sağlık hizmetinin aksamaması için büyük gayret göstermekte, bunu da çok kısa sürede başladığı ödemeleriyle kanıtlamaktadır''