Yaklaşık iki yıldır Kazım Karabekir'de görev yapan ve önemli başarılara imza atarak kasaba halkının da takdirini kazanan İlhan’a, hastane yönetimimiz tarafından hayırlı olsun dilekleri iletildi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bekir İlhan'a sıcak ve samimi karşılamalarından dolayı Özel Selçuklu Hastanesi ailesi olarak bizler de teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.

KAZIMKARABEKİR BELEDİYE BAŞKANINA ZİYARET

Özel Selçuklu Hastanesi Genel Müdürü Mevlüt Yeniay ve Hastane Müdür Yrd. Yahya Cöhce, Kazım Karabekir Kasabası Belediye Başkanı Recep Boyacıoğlu'nu makamında
ziyaret etti.

Özel Selçuklu Hastanesi yöneticileri, Kazım Karabekir Belediyesi'nde yeni göreve başlayan Recep Boyacıoğlu'na hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Yöneticilerden yapılan açıklamada; “Sıcak ve samimi bir sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette; kendilerini hastane hizmetleri hakkında da bilgilendirilerek, her türlü imkanlarımızla kasaba halkının yanında olduğumuzun bilgisi verildi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Boyacıoğlu'na, sıcak karşılamaları için Özel Selçuklu Hastanesi olarak bizler de teşekkür ederiz.” denildi.

KAZIMKARABEKİR KAYMAKAMINA ZİYARET

Özel Selçuklu Hastanesi Genel Müdürü Mevlüt Yeniay ve Hastane Müdür Yrd. Yahya Cöhce Kazım Karabekir Kaymakamı İbrahim Gökmen'i makamında ziyaret etti. 

Yapılan açıklamada; “Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Gökmen'e, bu güzel karşılama ve ağırlamaları için Özel Selçuklu Hastanesi ailesi olarak bizler de teşekkür ederiz.” denildi.