Lütfi Arslan, sigarayı bırakan 25 çalışanını ödüllendirirken, sigarayı bırakarak, sağlıklı yaşamı tercih edenlere desteklerinin devam edeceğini belirtti.

Arslan, “Palmiye olarak ilklere imza atmaya devam ediyoruz. Sigarayı bırakma kampanyası başlattık. Çalışanlarımız ile yaptığımız görüşmeler sonunda 25 kişi sigarayı bırakma kararı verdi ve sigara paketleri ile çakmaklarını o anda attılar. Bay ve Bayan arkadaşlarımızın organize sanayiye bir öncü olması, bu iradenin diğer arkadaşlarının da göstermeleri en büyük dileğimiz. Bu kararları bizleri mutlu etti ve bizde onları çam sakızı çoban armağanı ile ödüllendirdik. Bu desteğimiz bundan sonra büyüyerek devam edecektir.” dedi.

30 yıldır günde 1 paket sigara içtiğini söyleyen İnsan Kaynakları Müdürü Ahmet Deniz, bu kararı vermesinde öncü olan Lütfi Arslan’a teşekkür ederken, şu ana kadar sigaraya 100 bin lira ödeme yaptığını aktardı.

Kalite Müdürü Tuna Kurt’ta, önemli olanın zorları başarmak olduğunu, sigarayı bırakmanın da zor olmasına rağmen bunu tercih ettiklerini söyledi ve herkese sigarasız bir dünya diledi.

PALMİYE GÜMRÜK BELGESİNİ ALDI

İlklerin öncüsü haline gelen Palmiye Bisküvi ise gümrükleme belgesini aldı. Güvenin bir simgesi olarak kabul edilen belge sayesinde, Palmiye Bisküvi ihracatlar da gümrükleme işlemlerini kendi tesislerinde gerçekleştiriliyor.