Konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada: “Üniversitemiz Rektörlüğü ve bağlı birimlerinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4’üncü maddesinin (B) fıkrasına göre istihdam edilmek üzere sözleşmeli personel alım ilanımız 17 Mayıs 2021 tarihinde Resmi Gazete’de ve web sayfamızda yayınlanmıştır.

Adayların seçiminde “Sözleşmeli Personel Çalıştırılması İlişkin Esaslar” hükümlerince değerlendirme yapılmış olup ilan edilen her bir pozisyon için KPSS puan sıralaması esas alınarak nitelik şartlarını taşıyan ilan edilen pozisyon kadar asil ve ilan edilen her bir pozisyonun 5 (beş) katı kadar yedek aday belirlenmiştir. Değerlendirme sonuçları aşağıda listelenmiştir.

Asil ve Yedek Adaylar

Başvuru Tavan ve Taban Puanları

Tavan ve Taban Puanlar Arasında Nitelik ve KPSS Puan Türü Şartlarını Taşımayan Adaylar

Not: Taban puan altında kalan adayların isimleri listede gösterilmemiştir.

Çözümleyici, Sistem Programcısı pozisyonu için belirlenen adaylar 14.06.2021 tarihinde saat 10.00’ da yazılı ve 14.00’da sözlü sınava Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi A Blok Amfi 4 ‘te katılacaktır.

Sözleşmeli personel olarak atanmaya (asil olarak) hak kazanan adayların istenen belgeleri en geç 24 Haziran 2021 tarihi mesai bitimine kadar Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına elden teslim etmeleri gerekmektedir. İstenen belgeleri süresinde teslim etmeyen aday hakkından vazgeçmiş sayılacak olup yerine yedek aday alınacaktır.

Bu duyuru tebliğ niteliğinde olup ayrıca adaylara tebligat yapılmayacaktır” denildi.

İSTENEN BELGELER:

  1. T.C. kimlik numarası beyanı (Nüfus cüzdanı veya kimlik belgesi fotokopisi )
  2. KPSS sınav sonuç belgesi (internet çıktısı)
  3. Öğrenim belgesi (aslı veya tasdikli örneği)
  4. Erkek adaylar için askerlik belgesi ( e-Devlet uygulamasından alınabilir)
  5. Adli sicil belgesi ( e-Devlet uygulamasından alınabilir)
  6. SGK tescil ve hizmet dökümü ( e-Devlet uygulamasından alınabilir)
  7. Vesikalık fotoğraf (8 adet)

8 Başvuru dilekçesi (Kurumumuzda doldurulacaktır)

  1. Mal bildirimi (Kurumumuzda doldurulacaktır)
  2. Destek personeli pozisyonu yerleşen adaylar için sağlık kurulu raporu (Yurdun her yerinde görev yapmaya elverişli olduğunu belirtir), diğer pozisyona yerleşen adaylar için sağlık raporu
  3. Destek personeli pozisyonuna yerleşen adaylar için ehliyet ve SRC belgelerinin aslı ve fotokopisi
  4. Son bir yıl içerisinde herhangi bir kamu kurumunda çalışanlar için, hangi statüde çalıştığını, ne şekilde ayrıldığını gösteren ve ilgili kurumdan alınmış resmi yazı *

Adaylardan istenen diploma ve diğer belgelerin suretleri, asılları adaylarca ibraz edilmesi kaydıyla kurumumuzca tasdik edilerek işleme alınacaktır.

İlgili adaylara önemle duyurulur.

* “Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar”ın Yeniden İşe Alınma başlıklı Ek 1. Maddesinin (b) fıkrasına eklenen “Sözleşmeli personelin, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmesinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içinde sözleşmeyi tek taraflı feshetmesi halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kamu kurum ve kuruluşlarının sözleşmeli personel pozisyonlarında yeniden istihdam edilemez.” hükmü gereğince aykırı durumu tespit edilenler atanmaya hak kazansalar dahi atamaları yapılmayacaktır.

REKTÖRLÜK

İletişim Adresi ve Telefonu:

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörlüğü

Personel Daire Başkanlığı Yunus Emre Yerleşkesi

Merkez / KARAMAN

(Otogardan ve tren garından tek dolmuşla Üniversitemize ulaşılabilir)

İletişim Telefonu : 0 (338) 226 2044 ve 226 20 00 / 3353