23 Nisan’da da öğrencileri unutmayan Çelik, hayırseverlerden temin ettiği Türk bayrakları, Anıtkabir'den alınan Atatürk tişörtleri, hikâye kitapları, oyuncaklar ve şekerlemelerden oluşan hediyeleri ziyaret ettiği Taşkale ve Sudurağı’ndaki öğrencilere dağıtarak gönüllerini fethetti.

Yaptığı çalışmalar hakkında gazetemize açıklamalarda bulunan Çelik, “6,7 yıldır köylerde ücretli öğretmenlik yapıyorum. Tüm öğrencilerimizi çok seviyorum ve onları mutlu etmek, dokunmak adına köyleri dolaşıyorum. Bugünde Taşkale ve Sudurağı Köylerindeki öğrencilerimize hikâye kitapları, Atatürk tişörtleri, pasta, bayrak ve oyuncaklar dağıttık.

Geç kaldık belki ama hem 23 Nisan’larını kutlamış olduk hem de okuyan bir nesil için okuma alışkanlığı kazanmalarında bir damla olmak umudumuz. Çocuklarımız bizim ülkemizin gelecekleri, en iyi yatırımda geleceğimiz olan çocuklarımıza yatırımdır” ifadelerine yer verdi.

Ayrıca geçtiğimiz günlerde Mersin’in Değirmendere Köyündeki öğrencilerle bir araya gelen fedakâr öğretmen Pervin Çelik, Değirmendere Derneği Başkanı Ahmet Gül tarafından, yaptığı çalışmalar nedeniyle plaketle onurlandırıldı.