Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığının (TOKİ) "Piri Reis Konutları Projesi" kapsamında Karaman’da tamamlanmak üzere olan 166 konut için kura çekildi.

Yunus Emre Konferans salonunda gerçekleşen çekilişte, törene katılmak için gelen vatandaşlar heyecanla bekledi.

Müracaatlar, Şehit Aileleri, Maluller ile Dul ve Yetimlerinin başvuruları, En az % 40 Engelli vatandaşların başvuruları ve diğer konut alıcı adaylarının başvuruları olmak üzere 3 ayrı kategoride kabul edildi.

Çekiliş sonucunda ev almaya hak kazananlar büyük sevinç yaşadı.

KURA SONRASI SÜREÇ NASIL İŞLEYECEK
Sözleşme bedeli üzerinden ‰ 9,48 (binde dokuz virgül kırk sekiz) oranında damga vergisi, peşinat bedeli üzerinden ‰ 5 (binde beş) oranında banka komisyonu ve banka komisyonu üzerinden % 5 (yüzde beş) oranında BSMV satış sırasında banka tarafından tahsil edilecek.

Kura sonucu konut satın alma hakkı kazanarak konutu belirlenenler, başvuru sırasına göre 21-25 Kasım 2016 tarihleri arasında konut seçimi yapacaklar. Peşinat bedelinden başvuru bedeli düşüldükten sonra kalan tutarı 21-30 Kasım 2016 tarihleri arasında Halk Bankası Karaman Sanayi Sitesi Şubesine yatırarak, Gayrimenkul Satış Sözleşmesi imzalayacak.

Kura sırasında konut sayısının yarısı kadar yedek alıcı belirlenecek, asil konut alıcılarının sözleşme imzalamaması halinde kalan konutlar idarece ilan edilecek sözleşme imzalama programı çerçevesinde Gayrimenkul Satış Sözleşmesi imzalayacak.
 

Kura Sonucu (2+1)

Kura Sonucu (3+1)

Kura Sonucu (4+1)

Kura Sonucu (4+1 Dublex)

Kura Sonucu (5+1)

2+1 Başvuruları

3+1 Başvuruları

4+1 Başvuruları

4+1 Dublex Başvuruları

5+1 Başvuruları

Satış Duyurusu / Ön Bilgilendirme Formu

Satış Fiyatları

Satış Takvimi