Özlem Köfte Kokoreç, Emniyet Teşkilatının kuruluş yıl dönümü ve Berat Kandili vesilesiyle polis ekiplerine anlamlı bir jest yaptı.

Karaman'ın önemli yiyecek markalarından birisi olan firma sahipliğini yapan Nazif Kara'nın markalaştırdığı, Özlem Köfte Kokoreç dün gece görevli tüm emniyet mensuplarına ikramda bulundu.

Firma Sahibi Nazif Kara, sosyal medya hesabından yaptığı videolu açıklamada “Polis haftasının 175’inci yılını kutluyoruz, aynı zamanda bugün kandil olması sebebiyle ve bu sıkıntılı günlerde polislerimizin verdiği emekten dolayı onlara küçük bir jest yapalım dedik. Şu an bütün denetim noktalarında olan polislerimize aynı zamanda karakollara ve emniyet müdürlüğüne götürüp onlara küçük bir jest yapacağız, inşallah onları mutlu ederiz.” dedi.

Dağıtım sonrası açıklamasında;'' Bu sıkıntılı süreçte fedakârca çalışan emniyet mensuplarımızın kandillerini ve emniyet teşkilatımızın 175. yıl dönümlerini kutladık, sizlere minnettarız, “diye seslendi.

Karaman İl Emniyet Müdürü Ayhan Taş firmanın yaptığı bu jest karşısında; “Nazik davranışından dolayı teşekkür ederim” dedi.