Karaman Polis Meslek Eğitim Merkezi’nde düzenlenen törene, Karaman POMEM Müdürü Ramazan Engin Öztürk, Kent Konseyi Engelli Meclis Başkanı Ercan Çalışkan ile Belediye Meclis Üyesi İlknur Harani katıldı.

Çalışkan, burada yaptığı konuşmada, eğitim gören öğrencilerin yapmış olduğu bu duyarlı çalışanın gurur verici olduğunu söyledi.

Engellilere tekerlekli sandalye hediyelerinden dolayı öğrencilere teşekkür eden Çalışkan, "Bundan sonraki hayatınızda vatanımızı, bayrağımızı, milletimizi korumakla görevli olduğunuz il, ilçe ve beldelerde hayırlısıyla görevlendirilerek hizmetinizi canı gönülden cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum" diye konuştu. 

Öztürk de "Bugün Dünya Engelliler Günü. Bizde Karaman POMEM olarak benim evlatlarım 26. Dönemdeki öğrenci adaylarımız bu konuya duyarlılık gösterip böyle bir faaliyeti üstlendiler. Bizim bu kendi şahsi faaliyetimiz değil. 26. Dönem öğrencilerimizin faaliyetidir." ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Öztürk, toplam 13 tekerlekli sandalyeyi Çalışkan ve Harani'ye ihtiyaç sahibi engellilere verilmek üzere teslim etti.