Şentürkoğlu, açıklamasında; “Postacılar, yaz kış demeden kapı kapı dolaşarak, hiç yüksünmeden gözlediğimiz haberleri ayağımıza kadar getiren cefalı bir mesleğin neferlerdir. Postacı, bazen hasret yüklü mektupları bize ulaştıran bir müjdeci, bazen hüzün dolu haberleri paylaştığımız bir dert ortağı olur bizim için. Taşıdığı zarfın içinde ne olduğunu bilmeden sevince ya da kedere ortak olan postacı acaba hak ettiği vefayı vatandaşlarımızdan görebiliyor mu?

Geçen günlerde (11.02.2017) sadece görevini yapmaya çalışan Posta Dağıtım memuru Hüseyin Şahin, gönderiyi tebliğ ettiği, yani hizmet ettiği vatandaşın şiddetine maruz kalmıştır. Sadece hizmet etmek ve görevini yerine getirmek isteyen arkadaşımız F.K tarafından darp edilmiştir.

Vatandaşa hizmet etmenin, görevini dürüstçe ve layıkıyla yerine getirmenin karşılığı bu mu olmalı? Biz PTT çalışanları olarak arkadaşımızın uğradığı insanlık dışı saldırıya sessiz kalmayacağız. Her türlü platformda yanında olacağız ve hakkını arayacağız. Meslektaşım ve hizmet etmekten şeref duyduğumuz kıymetli vatandaşlarımız adına bu çirkin saldırıyı yapan zatı esefle kınıyoruz.” şeklinde konuştu.