Avukat Özgün Poyraz tarafından faaliyette bulunacak Poyraz Avukatlık Bürosunun açılış töreni gerçekleşti.

Mansurdede Mahallesi Atatürk Bulvarı No : 22/8 Kat : 1 (Garanti Bankası Üzeri ) de bulunan ofisin açılışına Karaman Belediye Başkanı Kamil Uğurlu, Baro Başkanı Bayram Ali Bulut, Ak Parti İl Başkanı Kerim Dereli, CHP Karaman Belediyesi Başkan Adayı Merih Ünver, Ak Parti Karaman Belediyesi Başkan Aday Adayı Celalettin Güngörer, Ziraat Odası Meclis Başkanı Mehmet Bayram siyasiler ve çok sayıda davetli vatandaş katıldı. Büronun açılış kurdelesini kesen Belediye Başkanı Uğurlu: “Bugün bir avukatımızın sevincine ve heyecanına ortak olmak üzere buradayız. Açılışını gerçekleştirecek olduğumuz ofisimiz öncelikle Poyraz ailesine, yanında çalışacak olanlara ve ilimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi. 

Davetlilerle tek tek ilgilenen Avukat Özgün Poyraz’ın mutluluğu ve heyecanı gözlerinden okunurken, bu önemli günde kendilerini yalnız bırakmayan davetliler teşekkür etti.

Karamangundem.com Ailesi Olarak arkadaşımız Avukat Özgün Poyraz' a yeni iş yerinin hayırlara vesile olmasını ve başarılar dileriz.