Karaman Belediyesi tarafından 2015 yılında yapımı tamamlanan Prof. Dr. Necmettin Erbakan Parkı, yeşil alanları ve sosyal donatılarının yanı sıra artık çay bahçesi ile vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyor. Kısa sürede yoğun ilgi gören park vatandaşların eşiyle dostuyla keyifli ve huzurlu vakit geçirebileceği nezih bir ortam haline geldi.
Otogar Önündeki Mevcut Yeşil Alan Parka Dahil Edildi
Konya - Karaman yolu girişine önemli bir imaj kazandıran ve 18 bin metrekare alanda sahip olan Prof. Dr. Necmettin Erbakan Parkı, otogar önünde bulunan 12 bin metrekarelik mevcut yeşil alanın da yeniden düzenlenmesi ile daha da genişletiliyor.
Düzenleme çalışmalarını inceleyen Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan; " Sahip olduğu sosyal donatıları ve sakin huzurlu ortamı ile vatandaşlarımızın hoşça vakit geçirebileceği bir ortamı Karaman'a kazandırdık dedi. Başkan Çalışkan; " Otogar önünde bulunan 12 bin metrekarelik bir alana sahip olan mevcut yeşil alanı parka dahil etmek amacıyla başlattığımız çalışmalarımız tamamlanmak üzere. Çalışmalar kapsamında bu alana yürüyüş yolları, kamelyalar ve çocuk oyun grupları yerleştirdik. Bu alanı da parka dahil ettiğimiz zaman Prof. Dr. Necmettin Erbakan Parkı 30 bin metrekarelik oldukça büyük bir alana sahip olacak." dedi.