Bayramlaşma ziyaretleri kapsamında Vali Fahri Meral tarafından ilk olarak 1990 yılında Tunceli ili kırsalında teröristlerle girilen çatışmada şehit olan Şehit Er Recep Kolukısa’nın Narlıdere köyünde ikamet eden ailesi ziyaret edildi.

Daha sonra Karaman Milletvekili Dr. Recep Şeker’in de katıldığı ziyaretlerde 1993 yılında Siirt Pervari ilçesinde terör örgütü ile girilen çatışmada şehit olan Metin Öztürk’ün Çakırbağ Köyü Esentepe mahallesinde ikamet eden ailesi ve 1992 yılında Hakkâri Çukurca ilçesinde terör örgütü ile girilen çatışmada şehit olan Ferhat Şarlak’ın Çakırbağ Köyünde ikamet eden ailesi ziyaret edildi.

Evlerine konuk olduğu ve Ramazan bayramlarını tebrik ettiği şehit aileleri ile bir süre sohbet ederek sorun ve taleplerini dinleyen Vali Fahri Meral, “Millet olarak bu topraklar üzerinde özgürce yaşamamızı sağlayan, vatanı ve milleti uğruna fedakârlıkların en büyüğünü yapmış olan Aziz Şehitlerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyorum” dedi.

Şehit aileleri de Vali Fahri Meral ve Milletvekili Dr. Recep Şeker’in kendilerini ziyaret etmelerinden duydukları mutluluğu ifade ederek teşekkür ettiler.

Ziyaretler sırasında Vali Fahri Meral ve Karaman Milletvekili Recep Şeker tarafından şehit ailelerine üzerinde şehitlerin resminin yer aldığı saatli tablo hediye edildi.