Grand Otel, Ramazan Ayına özel seçkin iftar menüleriyle özel grup ve aile yemekleri için tüm hazırlıklarını tamamladı.

Karaman'da Haziran ayından itibaren tek 5 yıldızlı oteli olacak olan Grand Otel her Ramazan Ayında olduğu gibi bu ramazanda da 10 farklı iftar menüsü ve 8 salonda Karamanlılar ve otel müşterilerinin damak zevkine hitap edecek.

Grand Otel Genel Müdürü İbrahim Kaynak, Mutfak Şefi Elvan Sümer, Servis Müdürü Salih Sungur Kısacık ve Satış Müdürü Ali Canlı basın toplantısı düzenledi.

Kaynak, yaptığı konuşmada, “Haziran ayından itibaren şehrimize 5 yıldızlı olarak hizmet verecek olan otelimiz Ramazan aymada hazır. Grand otel olarak misafirlerimizi memnun etmek adına her şeyi en ince ayrıntısına kadar planlayarak sizlerin otelimizde keyifli zaman geçirmenizi sağlayacağız.

İftar sofralarında hazırladığımız birbirinden farklı geleneksel tatlar ve Osmanlı mutfağından seçme özel lezzetler ile tüm misafirlerimizin damak zevkine uygun menüleri sizlere profesyonel ekibimizle sunacağız.

İster birey ister aile veya grup olarak otelimizin farklı Restoranların da tasavvuf müziği eşliğinde sizlere hazırlamış olduğumuz İftar menüleri ve sahurda vereceğimiz açık büfe ile hizmet vereceğiz. Ramazan ayında çocuklarımızı da unutmadık, kapalı alanda yeni kurulan mini clup ile çocuklarımıza palyaço eşliğinde farklı aktiviteler sunup keyifli dakikalar geçirmelerini sağlayacağız.

Convention centerda 20 kişiden 1200 kişiye kadar hizmet vereceğimiz 8 farklı büyüklükteki salonlarımızda gruplarınızı en iyi şeklide ağırlamak için çalışmalarımızı tamamladık. Sizleri hazırlamış olduğumuz bu güzel iftar organizasyonuna davet ediyoruz. Grand otel olarak tüm Müslüman aleminin Ramazan ayının mübarek olmasını ve huzur dolu geçmesini dileriz” dedi.