Karaman Ziraat Odası Başkanı Recep Muğlu'nun teşekkür mesajı;
Sevgili hemşehrilerim, değerli çiftçi dostlarım; Beni bir kez daha bu kutsal ve ulvi göreve layık gördüğünüz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Bu bir bayrak yarışı, bir hizmet müsabakasıydı. Bu bayrağı bana tekrar emanet ederek gururların en büyüğünü yaşattınız. Bu gurur hepimizin aslında. Karaman çiftçisinin ortak kurumu olan Karaman Ziraat Odasını yine hep beraber yöneteceğiz. Birlikte kararlar alıp, ortak bir ilerleme, gelişme, büyüme yaşayıp, daha uzak ufuklara yelken açacağız.
Bundan sonraki gayemiz, sizlerle el ele vererek tüm çiftçi kardeşlerimize alın terlerinin, emeklerinin, karşılığını fazlasıyla vermek, onları maddi manevi her konuda mağdur etmeden yükseltmek, yüceltmektir.
Seçimler gelir geçer, baki olan dostluk kardeşlik ve birlikteliğimizin ebedi olmasıdır. Dediğim gibi bu bir bayrak yarışıdır. Benimle beraber bir arkadaşımızda bu kutlu göreve talip oldu. Bu iş birazda nasip kısmet işidir. Tekrar bize nasip oldu. Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin.
Benimle beraber bu seçimde başkan adaylığına talip olan Sayın Muzaffer Kara’ya  teşekkür ediyorum. Centilmence ve kardeşçe bir seçimi daha birlikte yaşadık. Bizler 2. Şubat’a kadar rakip,  Bundan sonra da daimi dostuz ve kardeşiz.     
Saygıdeğer delegelerimiz, çiftçilerimiz ve hemşehrilerimiz; Görev alınmaz, verilir sözünden yola çıkarak önümüzdeki 4 yılda çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz. Ben: “yaptıklarım, yapacaklarımın teminatıdır” demiştim. Evet çalışmalarımız hız kesmeden devam edecektir. İlk başkan olduğum günkü kadar heyecanlı ve azimliyim. Bu azmi ve kararlılığı sizlerden aldım, sizlere yansıtmaya devam edeceğim. Bundan sonra kollarımızı tekrardan sıvayıp işe koyulacağız. Yapacak daha çok işimiz var. Sorunlarımız çok, dertlerimiz büyük biliyorum. Ancak bizim tüm bu sıkıntıların üstesinden gelecek bir birlikteliğimiz, kararlılığımız var. Bu amaç uğruna rotamızdan sapmadan, bıkmadan, yorulmadan, pes etmeden çalışacağız.
İlerleyen zamanda yeni projelerimizi sizlerle paylaşacağız. Bu projeler, daha bol ve kaliteli ürün, bilimsel bir tarım politikası, gelişen modernleşen makineleşme, kısacası bizi hep bir adım ileriye götürecek projeler olacaktır. Kaybedecek bir dakikamız, boşa harcayacak bir kuruşumuz dahi yok. Hepiniz şahit olunuz ki, Karaman, çiftçisi layık olduğu mevkiye er yada geç gelecektir. Ben ve çalışma arkadaşlarım bunun garantisi ve teminatıyız. Atatürk’ün dediği gibi; “Köylü milletin efendisidir” sözüyle hareket ederek, bizler sizleri bu efendilik makamına taşıyacağız. Çünkü cefakar ve vefakar çiftçimiz herşeyin en iyisine ve güzeline layıktır.
Seçimlerde bizleri bu makama layık gören, oy veren, vermeyen tüm delegelere çok teşekkür ediyorum. Hepinizden Allah razı olsun. Haklarınızı helal edin. Saygı ve selamlarımla.