AK Parti Karaman Milletvekili Dr. Recep Şeker; Karaman Valisi Mehmet Alpaslan Işık, İl Emniyet Müdürü Ayhan Taş, İl Jandarma Komutanı Albay İsmail Şahin, İl Genel Meclis Başkanı Eyüp Çayır, Kâzımkarabekir AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Çetin ve İl Genel Meclis Üyelerinin katılımları ile Kâzımkarabekir ilçesinde ziyaret ve temaslarda bulundu.

Kâzımkarabekir Kaymakamı Muhammed Emin Çıkrık’ı ve Kâzımkarabekir Belediye Başkanı Recep Boyacıoğlu’nu makamında ziyaret eden Dr. Recep Şeker ve beraberindeki heyet daha sonra Kızılkuyu’da süt mısır hasadı programına katıldı.

Kâzımkarabekir Ziraat Odasının organizasyonunda Silifke’deki yangından etkilenen vatandaşlarımıza gönderilmek üzere yola çıkan 4 tır yardım malzemesi için düzenlenen törene katılan Dr. Recep Şeker ve beraberindeki heyet daha sonra “Yüzme Bilmeyen Kalmasın” projesi kapsamında Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından Kâzımkarabekir ilçesinde yaptırılan ve vatandaşlarımız tarafından büyük ilgi gören yüzme havuzunda incelemelerde bulundu.

Kâzımkarabekir’de Özyurt ve Akarköy’ü ziyaret eden ve köylü vatandaşlar ile görüşen şikâyet ve taleplerini dinleyen Dr. Recep Şeker ziyaretlerin ardından Kâzımkarabekir’den ayrıldı.