İlk olarak Şehit Aileleri Derneğini ziyaret eden Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Dr. Recep Şeker, dernek başkanı Mustafa Bayat ve şehit yakınları ile görüştü.

Vatan topraklarının her karışının şehit kanları ile yoğrulduğunu dile getiren Şeker, “Bu millet söz konusu vatan olduğunda gözünü kırpmadan seve seve canını feda etmiştir. Ülke olarak bugünlere geldiysek bunu şehitlerimiz ve gazilerimize borçluyuz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da her zaman şehit aileleri ve gazilerimizin yanınızdayız” dedi.

Şeker, daha sonra Muharip Gaziler Derneği Başkan’ı Behiç Baş’ ı ziyaret etti. Burada Gaziler ile bir araya gelen Şeker, gerek gazilerimize ve gerekse şehit yakınlarımıza her zaman kapılarının açık olduğunu belirterek, “Sizin için ne yapılması gerekiyorsa bunu yapmak boynumuzun borcudur” şeklinde konuştu.

Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mustafa Bayat ve Muharip Gaziler Derneği Başkanı Behiç Baş ziyaretlerinden dolayı Dr. Recep Şeker’e memnuniyetlerini dile getirerek, çıkmış olduğu bu yolda başarı temennisinde bulundular.