Şeker, yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Geleceğimizin mimarı sevgili öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü en kalbi duygularımla kutluyorum.

Sevgili öğretmenlerimiz; geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızı ve gençlerimizi aklın ve bilimin rehberliğinde bilgili, donanımlı, dinamik, vatanını ve milletini seven, milli ve manevi değerlerine saygılı bireyler olarak yetiştirerek geleceğimizi inşa etmektedirler.

Milli ve manevi değerlerine bağlı erdemli ve ahlaklı toplum olma yolundaki en büyük ışığımız öğretmenlerimizin hepimizin gönlünde müstesna bir yeri vardır, onlar ailemizden sonra en büyük sevgi ve şefkati göstererek geleceğimize yön vermektedirler.

Ülkemizin kalkınarak çağdaş ülkeler seviyesine yükselmesi ve geleceğimize ilişkin hedeflerimize ulaşabilmemiz adına çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitimi ve yetiştirilmesi için ülkemizin dört bir yanında büyük bir özveri ile fedakârca görev yapan öğretmenlerimizin özverili çalışmaları ve gayretleri takdire şayandır.

Hz. Ali’nin (R.A) “Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum” sözü ile eğitimin ve öğretmenlerimizin insan hayatındaki önemi en güzel şekilde ifade edilerek ilim adamları ve öğretmenler toplumun direği olarak kabul edilmiştir.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm saygıdeğer öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyor, ebediyete intikal eden tüm öğretmenlerimize Yüce Allah (C.C)’tan rahmet diliyorum.”