Şeker mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın ve gençlerimizin yetiştirilmesi gibi çok önemli ve kutsal bir görevi ifa eden öğretmenlerimiz; bilginin, çağdaşlığın, barışın ve aydınlanmanın öncüleri, önder ve örnek insanlardır.

Ülkemizin dört bir yanında çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitimi ve iyi yetiştirilmesi için her koşulda fedakârca görev yapan öğretmenlerimizin özverili çalışmaları ve gayretleri takdire şayandır.

Ülkemizin kalkınarak çağdaş ülkeler seviyesine yükselmesi ve geleceğimize ilişkin hedeflerimize ulaşabilmemiz ancak bilinçli, birikimli, aklın ve bilimin rehberliğinde değişen dünyaya ayak uydurabilecek, Vatanını ve Milletini canından çok seven, milli ve manevi değerlerine saygılı nesiller ile mümkündür. Bu da kıymetli öğretmenlerimizin çabaları, emekleri ve gayretleri ile mümkün olacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle saygıdeğer öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü en kalbi duygularımla kutluyor, ebediyete intikal eden tüm öğretmenlerimize Yüce Allah (C.C)’tan rahmet diliyorum” dedi