Şeker, mesajında şu ifadelere yer verdi:  “Sevgili babalarımızın babalar gününü en kalbi duygularımla tebrik ediyorum.

Babalarımız, ailesinin mutluluğu, huzuru, güvenliği ve onurlu bir yaşam sürmesi için mücadele eden, yüreklerindeki sevgi, şefkat, güven ve desteği karşılıksız veren ailesinin ve çocuklarının huzuru ve mutluluğunu kendi huzur ve mutluluğunun üstünde tutan, sevginin, özverinin ve güvenin sembolüdürler.

Çocuklarını geleceğe hazırlamak ve hayata daha güvenle bakabilmeleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan her türlü derdimizi, neşemizi ve mutluluğumuzu paylaştığımız en iyi ve en yakın arkadaşımız, sırtımızı yasladığımız güçlü çınarlarımızdır babalarımız.

Üzerimizde büyük hakları olan anne ve babalarımızın rızasını kazanmak, onların gönlünü hoş tutmak, onlara karşı her zaman vefa göstermek her evladın en önemli ve kutsal görevidir. Yüce Allah (C.C.), Kuran-ı Kerim’in birçok ayetinde, anaya babaya iyilik ve itaat edilmesini emretmiş ve onlara “öf” bile denilmesini yasaklamıştır.

Bu duygu ve düşünceler ile başta vatanımız için canlarını feda eden aziz şehitlerimizin değerli babaları olmak üzere, tüm babalarımızın babalar Günü'nü en kalbi duygularımla kutlar, aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayat yaşamalarını temenni eder, vefat eden tüm babalarımıza da Yüce Allah'tan (C.C) rahmet diliyorum.“ dedi.