Karaman’ın Mansurdede Mahallesi'nde eski bir evde kirada oturan Yaren Demir (39), özel gereksinimli eşi Recep Demir (41), doğuştan şeker hastası 9 yaşındaki oğlu Mustafa ve gözlerinden ve kulaklarından rahatsız olan 7 yaşındaki oğlu Mertcan ile çaresizce yardım bekliyordu.

Çok zor şartlar altında eşi ve çocuklarına bakmaya çalışan Demir’i yaptığımız haber üzerine ve kendi uğraşları sonucu Cumhurbaşkanı Erdoğan sesini duydu.

Anlatılmaz duygular içerisinde olduğunu belirten Demir, yaşadıklarını şöyle aktardı;

“Eşim ve çocuklarım ile beraber oturuyorduk. El işi yaparken telefon çaldı. Telefonu açtığımda Cumhurbaşkanının sekreteriyim dedi karşımdaki. İlk önce inanmadım, oyun oynuyorlar sandım. Kendisinin sesini duymak istiyorum dedim. Mektuplarımı okuduğunu söyledi, çocuğumun durumundan konuştuk. O konuştu ama ben konuşamadım ağlamaktan. Ellerim, ayaklarım tutmadı. Gözyaşım hiç dinmedi. Sabaha kadar uyuyamadım.”

“GARİPLERİN BABASIYIM DİYORDU, BİZİM TAMAMEN BABAMIZ OLDU ARTIK”

Hiç umudu olmadığını söyleyen Demir, “Umudum yoktu. Cumhurbaşkanımıza mektupta yazdım, SMS de gönderdim beni umursamaz diye düşünmüştüm ama demek ki Cumhurbaşkanımız sesimi duydu Allah razı olsun. Gariplerin babasıyım diyordu, bizim tamamen babamız oldu artık. Çok mutluyum.” dedi.

Milletvekili Recep Şeker’in de kendisine destek olduğunu ifade ederek, “Milletvekilimiz Recep Şeker Ankara’da başhekimle görüştü. Çocuğumun sağlığı için bize yardımcı oldu. Allah razı olsun Milletvekilimiz Recep Şeker’den.” şeklinde konuştu.