REKTÖR AKGÜL, HAYIRSEVER İŞADAMI HASAN KALAN İLE MYO BİNASINI GEZDİ

Ermenek’teki temasları kapsamında ilk olarak Ermenek MYO’da personel ve öğrencilerle bir araya gelen Rektör Akgül, daha sonra Ermenekli Hayırsever İşadamı Hasan Kalan’ı ofisinde ziyaret etti.

Rektör Akgül burada İşadamı Kalan ile 2018 yılında yapımına başlanan ve bu yıl ocak ayında Yükseköğretim Genel Kurulunun kararıyla kurulan Uysal ve Hasan Kalan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ile ilgili görüşmelerde bulundu.

Meslek Yüksekokulunun mevcut durumu ve ihtiyaçları ile ilgili görüş alışverişinde bulunan Rektör Akgül ve Hasan Kalan daha sonra, yapımı tamamlanan Uysal ve Hasan Kalan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu binasını gezdiler. Binanın derslikleri, odaları ve diğer alanlarını inceleyen Rektör Akgül ve Hasan Kalan yüksekokul ile ilgili yapılması gerekenleri yerinde tespit ettiler.

“BİNAMIZI YENİ DÖNEME YETİŞTİREREK ÖĞRENCİLERİMİZİN HİZMETİNE SUNMAYA ÇALIŞIYORUZ”

Rektör Akgül binadaki incelemelerin ardından değerlendirmede bulunarak şunları söyledi: “Mevcut binamızı yeni eğitim-öğretim dönemine yetiştirerek öğrencilerimizin hizmetine sunmaya çalışıyoruz. Binamızdaki eksiklikleri ve yapılması gerekenleri Ermenekli Hayırsever İş İnsanımız Hasan Kalan Beyefendi ile birlikte yerinde inceledik. Memleketimiz için önemli bir eğitim yatırımı olarak Ermenek’e kazandırdığımız yeni okulumuzun en kısa sürede ülkemize yeni sağlıkçılar yetiştirmesi en büyük temennimiz. Bu vesileyle Ermenekli Hayırsever İş İnsanı Hasan Kalan Beyefendiye bir kez daha emekleri için teşekkür ediyorum.”

REKTÖR AKGÜL BAŞKAN ZORLU İLE GÖRÜŞMELERDE BULUNDU

Rektör Akgül, Ermenek programının devamında Ermenek Belediye Başkanı Atila Zorlu’yu ziyaret etti. Rektör Akgül ziyarette Başkan Zorlu ile belediyenin ilçedeki faaliyetleri hakkında bir süre sohbet ederek üniversitenin ilçedeki akademik birimleri ve bu birimlerin ihtiyaçları ile ilgili de görüş alışverişinde bulundu.

Özellikle yapımı tamamlanan Uysal ve Hasan Kalan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunun ilçeye yapacağı katkıya dikkat çekilen görüşmede bina hakkında gerekli görülen hizmetlerin her iki kurumun ortak çalışmaları ile tamamlanacağı konusunda fikir birliğine varıldı.

REKTÖR AKGÜL’ÜN SON DURAĞI KAZANCI BELEDİYESİ OLDU

Rektör Akgül son olarak Kazancı Belediye Başkanı Muhittin Tuncel’i makamında ziyaret ederek

Başkan Tuncel’den belediyenin faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Ziyarette Rektör Akgül ve Başkan Tuncel, Kazancı’da yapımı tamamlanan ve devam etmekte olan projeler ile ilgili bir süre sohbet etti.

İyi dilek temennilerinin ardından ziyaret sona erdi.