Rektör Akgül mesajında şu ifadelere yer verdi: “Hedeflerimiz, ideallerimiz ve hayallerimiz için çokça ter dökerek, mensup olduğumuz kurumlara, ülkemize ve sahip olduğumuz değerlere en iyi şekilde hizmet etmeye çalışarak bir yılı daha tamamladık ve yepyeni bir yıla hep birlikte merhaba dedik.
Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi ailesi olarak yükseköğrenim camiası içerisinde üniversitemizi daha iyi yerlere getirmek adına pekçok projeye imza attık, akademik gelişimimizi hız kesmeksizin devam ettirme gayretinde olduk. Yeni yılda da tüm mensuplarımızla birlikte üzerimize düşen sorumlulukları layıkıyla yerine getirmeye çalışarak bizim için kutlu bir emanet olan kurumumuzu milletimizin desteği, çalışanlarımızın alınteriyle her geçen gün daha da yükseltmeye devam edeceğiz.
Bir yılı daha geride bırakırken dilerim her birimiz pişmanlık duymayacağımız işler yapmış, beraber yaşadığımız herkesle gönül hoşluğu içerisinde soluk alıp vermiş, doğruluktan ve iyilikten yana olmuş, kendisine ve çevresine tüm gücüyle katkı sunmaya çalışmış, enerjisini pozitif yönde kullanmış ve adımlarını hep güzel olana doğru atmıştır. Geçip giden zaman anlamına gelen yaşamak, aslında sınırlı zamanı öyle ya da böyle değerlendirmek demektir. Diğer bir deyişle yaşamak; kainata nefesinle, ruhunla, zihninle ve kalbinle karışıp katılmak demektir.
Bu vesileyle, yeni yılın herkes için eskiyi aratmayacak nitelikte ve güzellikte yaşanmasını, daha faydalı, daha güzel ve daha verimli geçmesini temenni ediyor; tüm Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi mensuplarının ve Karamanlı hemşerilerimin yeni yılını kutlayarak sevdikleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir sene geçirmelerini diliyorum." dedi.