YÖK tarafından KMÜ Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Hüseyin Karaman İslami İlimler Fakültesi ve Tıp Fakültesine ziyarette bulundu. İlk ziyaretini Tıp Fakültesine gerçekleştiren Karaman, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Dursun Odabaş ve akademik personel ile bir araya geldi. Fakülte bünyesinde yer alan laboratuvarları gezen Rektör Karaman, öğrencilerle de bir süre sohbet etti.

Rektör Prof. Dr. Hüseyin Karaman daha sonra İslami İlimler Fakültesini ziyaret ederek Dekan Prof. Dr. İbrahim Coşkun ve akademik personel ile görüştü. Fakülte bünyesinde yer alan Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi'nde (TÖMER) eğitim alan öğrencilerle de bir araya gelen Rektör Karaman, onlara başarılar diledi.

Rektör Karaman, ziyaretlerde fakülte dekanlarından fiziki altyapı, idari ve akademik kadro, yeni döneme ilişkin gerçekleştirilmesi planlanan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren akademik birim temsilcileri ise Rektör Prof. Dr. Hüseyin Karaman'a hayırlı olsun temennilerini ileterek başarı dileklerinde bulundular.