Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla KMÜ rektörü olarak atanan Prof. Dr. Namık Ak, üniversitedeki idari birimlere ziyaret gerçekleştirdi.

Rektör Ak, sırasıyla İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı, Strateji ve Geliştirme Daire Başkanlığı, Personel Daire Başkanlığı, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı, Bilgi İşlem Daire Başkanlığı, Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ile Genel Sekreterliği ziyaret ederek birimlerin işleyişleri hakkında bilgi aldı.

“BAŞARI, EKİP İŞİDİR”

Birimleri ziyaretinde ekip çalışmasının önemine vurgu yapan Rektör Namık Ak şunları söyledi: “2007 yılında kurulan üniversitemiz birbirinden farklı görevlerde bugüne kadar çalışan yüzlerce personelin emekleri ile bugünlere ulaştı. Şimdi yeni bir döneme başlıyoruz ve bu yeni dönemde üniversitemizi daha iyi yerlere getirmek için hep birlikte, yeni bir solukla ve iş birliği içerisinde çalışmalarımıza hız vereceğiz. Başarı bir ekip işidir. İdari ve akademik birimlerimizle birlikte üniversitemizin gelişimine yeni bir ivme kazandırmak, bir yükseköğretim kurumu olarak Karaman’a ve ülkemize en üst düzeyde katkı sunmak için var gücümüzle çalışacağız. Her birinize takım ruhu içerisinde verimli bir çalışma dönemi diliyorum.”

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren birim temsilcileri de Rektör Namık Ak’a hayırlı olsun diyerek yeni görevinde başarı dileklerini ilettiler.