Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında içerisinde bulunduğumuz kontrollü sosyal hayat döneminde temel prensipler olan temizlik, maske ve mesafe kurallarının yanı sıra tüm iş kolları ve yaşam alanları için belirlenen tedbirlere/kurallara uyulması ve sürdürebilir denetim faaliyetleri salgınla mücadelenin başarısı açısından büyük önem taşımakta.

Bu kapsamda Sarıveliler Kaymakamı Abdüssamed Kılıç, kolluk kuvvetleri ve daire amirleri koornavirüs (kovid-19) tedbirlerine yönelik yaptıkları ziyaretlerde; özellikle vatandaşların yoğun bulunduğu insanlara hizmet veren sosyal alanlar, mekânlar, işletmeler ile üretim yapan firmaları ziyaret ederek, ”Sağlık İçin Hepimiz İçin” sloganına uygun davranılıp davranılmadığını kontrol ettiler.

Yapılan ziyarete görülen eksikliklerin giderilmesi için rehberlik edici şekilde uyarılarda bulunuldu. Büyük oranda kurallara uyulduğunu gözlemleyen Kaymakam Kılıç, duyduğu memnuniyeti dile getirerek, hassasiyetlerinden dolayı vatandaşlara teşekkür etti.

Kılıç, halkın sağlığı için gerekli olan tüm tedbirler konusunda hassas davranılması gerektiğini belirterek çalışanlar ve vatandaşlar tarafından maske, temizlik ve sosyal mesafe kuralına uyulmasını istedi.