Vali Mehmet Alpaslan Işık, 14 Mart Tıp Bayramı kutlamaları kapsamında İl Sağlık Müdürü Dr. Adnan Kurşun, Kamu Hastane Hizmetleri Başkanı Dr. Celalettin Büyükboyacı, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Aykut Emre Yıldırım, Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Mehmet Serkan Yurdakul, Tabipler Odası Başkanı, Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Yılmaz ve Aile Hekimleri Derneği Başkanı Dr. Süleyman Doğruer’den oluşan heyeti kabul etti.

Valilik Makamında gerçekleşen ziyarette İl Sağlık Müdürü Kurşun, kabullerinden dolayı Vali Işık’a teşekkür ederek il genelinde bulunan sağlık kurum ve kuruluşlarında yürütülen uygulama ve çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Konuklarıyla 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle düzenlenen etkinlikler hakkında bir süre sohbet eden Vali Mehmet Alpaslan Işık, “özellikle koronavirüsle mücadele ve genel sağlık uygulamalarının tüm alanlarında özverili çalışmaları ve fedakârlıklarıyla çalışan tüm sağlık çalışanlarımızın bu özel ve anlamlı günlerini tebrik ediyorum” dedi.