Saray Bisküvi, fuarda çikolatalı ürünler kategorisindeki yeni ürünlerini tanıtarak güçlü iş birlikleri sağladı. Dünyada 110’u aşkın ülkeye atıştırmalık lezzetlerini ulaştıran Saray Bisküvi, 19. FHC China 2015 Fuarı’na katıldı. 

Saray Bisküvi, 11 - 13 Kasım tarihleri arasında Çin’in Şanghay şehrinde düzenlenen fuarda, birbirinden lezzetli ürünlerini ziyaretçilerle buluşturarak Çin pazarında güçlü anlaşmalar sağladı. Saray Bisküvi, fuarda Çin'in Şanghay, Pekin, Guandong, Guangzhou ve Şenzen gibi büyük şehir ve bölgelerinden gelen ziyaretçilerinin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Çin’in yanı sıra Kore ve Japonya’dan gelen kurumsal ziyaretçilere yeni ürünleri başta olmak üzere birçok ürününü tanıttı. Özellikle çikolatalı ürünler kategorisindeki yeni ürünlerine büyük beğeni gösteren ziyaretçilere, ürün numuneleri dağıtıldı. Saray Bisküvi’nin Chocolips, Çikilop ve Bistella grubu ürünlerinin tanıtıldığı fuarda Çin pazarında yer alan birçok firma ile yeni işbirliği anlaşmaları yapıldı. Gelişmeler neticesinde, Saray Bisküvi ürünleri, kısa süre içerisinde Çin’in farklı dağıtım noktalarında tüketiciyle buluşacak. Güçlü işbirlikleri ile ürünlerini daha etkin bir şekilde Çin pazarına sunmayı hedefleyen Saray Bisküvi, dünya çapında büyümeye devam ediyor. 

Saray Bisküvi Yurt Dışı Satış Direktörü Kamil Özdağ; “Saray Bisküvi olarak bugün 400’ü aşan ürün gamımızla dünyanın birçok ülkesinde tüketici ile buluşuyoruz. Kurulduğumuz günden bugüne, ürettiğimiz yenilikçi ürünler ile sektörde farkımızı koruduk ve hatta birçok kez ilklerin markası olduk. 1987 yılında çıktığımız dünya yolculuğunda bugün Amerika, Avrupa ve Orta Doğu başta olmak üzere 110’u aşkın ülkeye ürünlerimizi ulaştırdık, 120 ülkede de markamızı tescil ettirdik.

Bu yıl, 11 yıllık bir geçmişi olan Turquality programına kabul edilen 111 firmadan biri olarak, mevcut markamızı ve kurumsal alt yapımızı güçlendirerek yurt içi ve yurt dışı pazarlarda daha da aktif olacağız. Saray Bisküvi olarak güçlü, dinamik ve yenilikçi olmayı ön planda tutan, güven veren bir dünya şirketi olmayı hedefliyoruz. Tüm ekibimizle yaptığımız işi çok ciddiye alıyor, ürünlerimizi ve tüketicilerimizi önemsiyoruz. Çin’de gerçekleşen 19. FHC China 2015 Fuarı’na katılımımız sonucunda stratejik anlaşmalar sağladık. Çin pazarında birçok satış noktasında faaliyetlerimizi sürdürerek lezzetli ürünlerimizle tüketicilerle buluşacağız” dedi.