Karaman’ın Ermenek ilçesinde bulunan ve geçtiğimiz günlerde düzenlenen kar festivaline de ev sahipliği yapan Bozdağ Kayak Merkezine eğitim tesisi kazandırılıyor. Kış aylarında vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görmeye başlayan Torosların zirvesindeki kayak merkezine kazandırılacak olan tesisin ihalesi ise 31 Mart tarihinde yapılacak.

Müjdeyi kişisel sosyal medya hesabı üzerinden “Bozdağ Kayak Merkezine Eğitim Tesisi Kazandırıyoruz” başlığı ile paylaşan AK Parti Ermenek İlçe Başkanı Mevlüt Sarıtaş, Bozdağ Kayak merkezinde halka her zaman daha kaliteli hizmet sunulmasını hedeflediklerini belirtti.

Sarıtaş yaptığı paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Kış aylarında tercih edilmeye başlayan ve geçtiğimiz günlerde kar festivaline ev sahipliği yapan Bozdağ kayak merkezine sosyal tesis kazandırmanın müjdesini paylaşıyoruz.  Geçtiğimiz yıllarda yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde ulaşım dahil birçok düzenlemenin ve ekipman desteğinin alınmasını sağladığımız Bozdağ Kayak merkezinde halkımıza her zaman daha kaliteli hizmet sunulmasını hedefledik. Nitekim yaptığımız çalışmalar ile Bozdağ kayak merkezi kış aylarında bölgemizde kayak turizmi için tercih edilmeye başladı. Son olarak Gençlik ve Spor Bakanlığının yatırım programına aldırdığımız Eğitim Tesisinin ihalesinin 31 Mart’ta yapılacağı müjdesini Ermenekli hemşehrilerimle paylaşmanın mutluluğunu belirtmek istiyorum. Yapılacak olan tesisin içinde dinlenme salonu, eğitim salonu ve kayak malzeme odası yer alacaktır.  Bu vesilesiyle Bozdağ Kayak Merkezini en başından itibaren sahiplenen ve özellikle bir tesis kazandırılması için söz veren Cumhurbaşkanımızın Genel Merkez Özel Kalem Müdürü hemşehrimiz Behçet Kaynar Bey başta olmak üzere Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, Hemşehrimiz Sayın Lütfi Elvan’a, Milletvekillerimiz Recep Şeker ve Selman Oğuzhan Eser’e, Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek’e, İl Genel Meclis Başkanı Eyüp Çayır’a destekleri için teşekkürlerimizi sunuyoruz.  Kayak merkezine kazandırılacak olan tesisin Ermenek ve bölgemiz için hayırlı olmasını diliyorum.”