Kalaycı yayınladığı mesajda, Regaip Kandilinin ve mübarek 3 ayların birlik, beraberlik, kardeşlik duygularının güçlenmesine; vatanımız, milletimiz ve Müslüman-Türk âlemi için hayırlı ve güzel günlere vesile olmasını diledi.

Belediye Başkan Adayı Savaş Kalaycı yayınladığı mesajda;

“ Cenabı Allah’ın rahmet, mağfiret ve bereketinin sağanak halinde yağdığı mübarek 3 aylara ve Regaip Kandiline erişmenin sevinci, huzuru içerisindeyiz. Böyle mübarek günler kalplerimizi daha fazla huzur ve sevgiyle dolduran, kardeşlik ve yardımlaşma duygularını pekiştiren günlerdir. Bu mübarek günler küskünlük ve çekişmelerin kaldırılması, kırgınlıkların bir tarafa bırakılması, kardeşlik ve beraberliğimizin güçlenmesi için güzel birer vesile, kaçırılmaması gereken fırsatlardır.

Bu müstesna günde başta şehrimiz ve ülkemiz olmak üzere tüm dünyada barış ve kardeşliğin hâkim olmasını temenni ediyorum. Yüce Mevla’nın sonsuz mağfiretinden, merhametinden ve iyiliğinden bol bol yararlanıldığı bu mübarek gecede birlik ve beraberliğimizin artmasını diliyorum. Bu vesile ile başta Karamanlı hemşehrilerim olmak üzere ülkemizin ve bütün İslam âleminin üç aylarını ve Regaip Kandilini tebrik ediyor, selam, sevgi ve saygılarımı sunuyorum." dedi.  

Öte yandan, Milliyetçi Hareket Partisi Karaman Belediye Başkan Adayı Savaş Kalaycı Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından bu akşam yatsı namazından sonra İmam-ı Azam, Aktekke ve Yeşil Camii başta olmak üzere şehrimizin birçok noktasında Kandil Simidi ve Kandil Şerbeti dağıtılacağı öğrenildi.