Adalet, iletişim ve basının önemine yönelik konuların konuşulduğu ve sohbet havasında geçen ziyarette, Karaman Gündem Gazetesi çalışanlarına başarılar dileyen savcı Tezcan, gazetemiz ve çalışmalarımız hakkında bilgiler aldı.

Adalet mekanizması ve basın her zaman iç içedir diyen Tezcan; “Karaman basınını ve sizleri yakından takip ediyoruz. Adalet mekanizması ve basın her zaman iç içe olmuştur. Haberlerin tarafsız ve doğru şekilde aktarılması adaletin de yerine ulaşmasında önemli bir etkendir. Karaman’a geldiğimiz günden beri gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam ediyoruz. Adaletin yerine ulaşmasında zaman çok önemlidir. Biz de çalışma arkadaşlarımızla elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. İnsanın olduğu yerde adalet olur, adaletin olduğu yerde de medeniyet olur ve gelişir. Biz bir adalet medeniyetinin mirasçılarıyız. Başsavcımız Ali İrfan Yılmaz Bey insan ve adalet odaklı düşünen, gayretli, milletine sevdalı, insan hayatına olumlu şekilde dokunmayı düstur edinen bir kişi. Onun liderliğinde Karaman Cumhuriyet Başsavcılığı olarak Karaman halkına adalet sunmak için gayret içindeyiz” dedi.

Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekimi ile son bulurken, Karaman Gündem Gazetesi olarak Terör Savcısı ve Başsavcı vekili Osman Tezcan’a ziyaretinden dolayı memnuniyetimizi dile getirir, çalışmalarında başarılar dileriz.