AK Parti Karaman İl Başkanlığı tarafından Türk Dünyası Kültür Parkında “Şehit Ailelerine Vefa Pikniği” düzenlendi. Piknik, şehitlerin ruhuna okutulan Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından AK Parti Karaman İl Başkanı Abidin Çağlayan yaptığı konuşmada; “Bugün burada bulunduğunuz için hepinize teşekkür ediyoruz. Partimizin, Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla şehit ailelerimizi sürekli evlerinde ziyaret ediyoruz. Bu ziyaretlerimiz esnasında böyle bir piknik yapmayı ailelerle istişare ederek kararlaştırdık. Bugün bir aradayız, beraberiz gerçekten pandemi sonrasında böyle bir dönemde bir arada olmak bizleri de ziyadesiyle memnun etti. Şehitlerimizin aileleri bizim kıymetlilerimiz, bu nedenle şehitlerimiz için ailelerimiz için ne yapsak azdır” dedi.

Konuşmaların ardından Karamanlı ses sanatçısı Mustafa Elmas ve ekibi tarafından müzik dinletisi gerçekleştirildi.

Düzenlenen pikniğe, AK Parti Karaman Milletvekilleri Dr. Recep Şeker ve Av. Selman Oğuzhan Eser, İl Emniyet Müdürü Ayhan Taş, İl Jandarma Komutanı Albay İsmail Şahin, KMÜ Rektörü Namık Ak, parti üyeleri ve şehit aileleri katıldı.